gyakran ismételt kérdések

Sajnos nem tudunk kezelni várólistát. Amennyiben elsőbbséget szeretnél élvezni a foglalásokkor, akkor figyeld az aktuális voucher kibocsátásunkat, mert a megnyitott időszakokat mindig az ajándékutalvánnyal rendelkezők foglalhatják.

Az elektromos rollereket bármikor szabadon használhatjátok. Adunk hozzá zárakat, ezeket mindig használjátok, mert a rollerekért és a testi épségetekért ti feleltek. A rollerek már az érkezés pillanatában feltöltött állapotban várnak titeket.

Igen tudtok kávézni, ennek sincs korlátozva a fogyasztása. Nesspresso kapszulás gép van elhelyezve a házban 4×10 különböző kapszulát helyezünk el minden vendégünknek azaz 40 darab kapszula áll rendelkezésetekre. Ha van kedvencetek, azt nyugodtan hozhatjátok magatokkal, amennyiben a mi bekészítésünk nem elég, szívesen pótoljuk ott tartózkodásotok idején.

Igen a pezsgőmedence egész évben 36-38 Celsius fokon üzemel.

A pezsgőmedence folyamatosan üzemel a fűtését nem kapcsoljuk ki. Az érkezéskor azonnal használható.

Minden vendégünknek biztosítjuk a parkolót, ami közvetlenül a ház mellett van. A parkolás zárt udvarban történik. A parkoló mérete lehetővé teszi, akár két autó egymás mögötti parkolását.

A vendégház zárt parkolójában lehetőség van elektromos autó töltésére. Ezért külön díjat nem számolunk fel. Amennyiben használni szeretné a töltőt, akkor jelezni kell az érkezéskor és applikációból engedélyezzük a töltést. A töltések száma nincs korlátozva csak azért kell jelezni, mert ha nincs rá szükség, akkor ne üzemeljen feleslegesen.

A szállást jelen helyzetben 15:00-tól tudjuk megfelelően fertőtlenítve átadni.

A vendégházat 10:00-ig kell elhagyni.

Az alábbi feltételek a cselesecretloft.hu oldalon leadott foglalásokra vonatkoznak! A foglalásod díjmentesen lemondhatod az érkezés előtti 30. napig. 29-14 napon belül az összeg 50%-a, míg 13 nappal a foglalási időpont kezdete előtt a foglalás teljes összege kerül levonásra. Lemondási szándékod minden esetben csak írásban tudjuk elfogadni az zsanett@cselesecretloft.hu e-mail címen.

Törölközőt és köntöst mindig készítünk be 2 személyre.

Az épület sajátos kialakítása miatt, sajnos nem tudunk helyet biztosítani állatok részére.

értesülj elsők között
a megnyitóról!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Ez nem egy könnyen foglalható tömeg szállás. Nálunk az egész ház, az egész telek a kettőtöké. Ha valaki gyorsabban befoglalja az időpontot, nincs B opció.