loft ház

Kényelem Pihenés Kikapcsolódás kompromisszumok nélkül

Szerencsések vagyunk, mert a vendégházat úgy alakíthatjuk ki, ahogy mi is szívesen használnánk. Nem kell semmiben kompromisszumot kötnünk, mert a saját álmainkat valósíthatjuk meg itt.

Egy olyan helyet álmodtunk meg, ahova ti is elvonulhattok, ha egy kicsit visszatalálnátok egymáshoz.

De nemcsak a párokra gondoltunk, mert egyedül is elbújhatsz a világ elől, ha éppen nem akarod, hogy bárki is hozzád szóljon. A Csele Secret Loftban aktívan, és passzívan is kikapcsolódhatsz majd!

erre számíthatsz

secret pointok

cselesecretloft-P1033555-HD

A kép önmagáért beszél: Duna-part – tengerpart. Titkos helyen készítettük a fotót. Bizony, ez egy „Secret Point”.

Nagyon sok olyan hely van, amit nagyon kedvelünk a környéken. A helyiek jól ismerik ezeket, többet mi is nagyon régóta ismerünk, de vannak köztük olyanok, amiket mi is mostanában kezdtünk felfedezni. Mindegyiket máshogyan lehet megközelíteni.

Azt találtuk ki, hogy a hozzánk ellátogatókkal meg fogjuk osztani ezeket a romantikus búvóhelyeket, mindenhez adunk majd eszközt és koordinátát a foglalás után, hogy mehessetek kirándulni a tuti helyekre!

szolgáltatásaink

Nem a kényelem a kérdés, hanem az, hogy mihez van kedvetek hogyan szeretnétek pihenni milyen programokra vágytok

Piknik csomag

Kérhetsz például piknik csomagot, pezsgős- vagy boros poharakkal, étkészléttel és leteríthető pokróccal.

A csomagból természetesen nem hiányzik a prémium ital sem, és a finomságok, amiket kettesben elfogyaszthattok egy általunk javasolt Secret Pointon – ahol garantált a gyönyürű és meghitt környezet.

Secret Pointok

Sokszor említjük a Secret Pointokat. Mik is ezek pontosan?

A Secret Pointok azok a helyek, amiket mi mint régóta itt élő, utazni és kirándulni szerető emberek már felfedeztünk a kalandozásaink során – és ezek a helyek egyrészt gyönyörűek, másrészt nem hemzsegnek a túristáktól. Direkt olyan helyszínekből állítottuk össze a listát, amik garantált kikapcsolódást, maximális feltöltődést biztosítanak számotokra.

értesülj elsők között
a megnyitóról!

Ne hagyd ki ezt a lehetőséget!

Ez nem egy könnyen foglalható tömeg szállás. Nálunk az egész ház, az egész telek a kettőtöké. Ha valaki gyorsabban befoglalja az időpontot, nincs B opció.

gyakran ismételt kérdések

Sajnos nem tudunk kezelni várólistát. Amennyiben elsőbbséget szeretnél élvezni a foglalásokkor, akkor figyeld az aktuális voucher kibocsátásunkat, mert a megnyitott időszakokat mindig az ajándékutalvánnyal rendelkezők foglalhatják.

Az elektromos rollereket bármikor szabadon használhatjátok. Adunk hozzá zárakat, ezeket mindig használjátok, mert a rollerekért és a testi épségetekért ti feleltek. A rollerek már az érkezés pillanatában feltöltött állapotban várnak titeket.

Igen tudtok kávézni, ennek sincs korlátozva a fogyasztása. Nesspresso kapszulás gép van elhelyezve a házban 4×10 különböző kapszulát helyezünk el minden vendégünknek azaz 40 darab kapszula áll rendelkezésetekre. Ha van kedvencetek, azt nyugodtan hozhatjátok magatokkal, amennyiben a mi bekészítésünk nem elég, szívesen pótoljuk ott tartózkodásotok idején.

Igen a pezsgőmedence egész évben 36-38 Celsius fokon üzemel.

A pezsgőmedence folyamatosan üzemel a fűtését nem kapcsoljuk ki. Az érkezéskor azonnal használható.

Minden vendégünknek biztosítjuk a parkolót, ami közvetlenül a ház mellett van. A parkolás zárt udvarban történik. A parkoló mérete lehetővé teszi, akár két autó egymás mögötti parkolását.

A vendégház zárt parkolójában lehetőség van elektromos autó töltésére. Ezért külön díjat nem számolunk fel. Amennyiben használni szeretné a töltőt, akkor jelezni kell az érkezéskor és applikációból engedélyezzük a töltést. A töltések száma nincs korlátozva csak azért kell jelezni, mert ha nincs rá szükség, akkor ne üzemeljen feleslegesen.

A szállást jelen helyzetben 15:00-tól tudjuk megfelelően fertőtlenítve átadni.

A vendégházat 10:00-ig kell elhagyni.

Az alábbi feltételek a cselesecretloft.hu oldalon leadott foglalásokra vonatkoznak! A foglalásod díjmentesen lemondhatod az érkezés előtti 30. napig. 29-14 napon belül az összeg 50%-a, míg 13 nappal a foglalási időpont kezdete előtt a foglalás teljes összege kerül levonásra. Lemondási szándékod minden esetben csak írásban tudjuk elfogadni az zsanett@cselesecretloft.hu e-mail címen.

Törölközőt és köntöst mindig készítünk be 2 személyre.

Az épület sajátos kialakítása miatt, sajnos nem tudunk helyet biztosítani állatok részére.